​Lakering af bil

Farum Bilpleje er et professionelt autolakeringsværksted, hvor vi tager os kærligt af alle biler såvel som entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Vi lægger vægt på et solidt håndværk og flotte resultater. Derfor er det afgørende, at det er den rigtige lak, der bliver brugt til den konkrete opgave. Alle medarbejdere hos Farum Bilpleje er uddannede og har derfor den korrekte faglige ekspertise samtidig med, at de har mange års praktisk erfaring i branchen. Derfor kan du være sikker på, at du hos os finder den helt rigtige og mest tilfredsstillende løsning.

​På trods af, at alle har en uddannelse bag sig, sørger vi for, at alle vores medarbejdere løbende bliver efteruddannede, så vores værksted altid er opdateret med den nyeste viden og de bedste teknikker. Vi har ligeledes gode og nye faciliteter til at udføre vores arbejde, hvilket dermed er optimale forudsætninger for et kvalitetssikret stykke arbejde.


Hvis du bruger os i forbindelse med autolakering af din bil, kan vi tilbyde en lånebil i mellemtiden, så du ikke står uden bil imens vi reparerer din gamle. Dette er et unikt tilbud som mange af vores kunder har været glade for i årenes løb. Vi benytter materialer fra de bedste leverandører og vi bestræber os samtidig på altid at kunne tilbyde gode priser og den bedste holdbarhed.

Kontakt os gerne og vi vil være behjælpelige med eventuelle spørgsmål og autolakering af din bil. Læs mere om, hvilke områder vi dækker her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi finde en tid?​

Udfyld formularen med dine ønsker, og vi vil kontakte dig snarest muligt med pris og en tid.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Farum Bilpleje

Hvedemarken 8B

3520 Farum

CVR: 30130359

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 26 39 26

✉ E-mail: farumbilpleje@gmail.com

Find vej